In mei hebben we meegedaan aan de Classico Boretti, een leuke wielren toertocht door Amstelland. Al tijdens de inschrijving werd ons een wielershirt beloofd welke we voor de dag van de toertocht zouden ontvangen zodat alle deelnemers in een mooi oranje Boretti shirt de 135 km konden fietsen. Helaas ging er iets mis met het fabriceren van de shirts, dus reden we gewoon in onze IJsclub shirts deze mooie toertocht.
Het shirt zou later komen. En ja, vorige week al lag er een mooi oranje shirt in de brievenbus met een excuus brief erbij en de mogelijkheid om een volledige Boretti outfit te winnen. Het enige dat je moet doen is een orginele foto sturen van iemand met het Borettie shirt aan. Nu kan je je zoontje van 2 met het Boretti shirt aan op een driewieler zetten, maar dat is niet zo leuk. Beter is om het shirt gewoon vol in actie te zien. Zoals onze foto:

Erik en Peter “vol” in actie tijdens de spinningles van afgelopen dinsdagavond.
Hier winnen we toch wel mee?
Een les die we eigenlijk zo snelmogelijk willen vergeten. Onze spinning leraar Rob was ziek en nu nam de lerares van het uur ervoor onze les waar. Nu weet ik wel dat iedere leraar weer anders les geeft maar dit was wel héél anders. Heel veel sprinten, dubbel tempo, en te weinig klimmen. Maar ook de muziek keuze en het geschreeuw van de lerares er door heen deed ons toch weer verlangen naar Rob of zelfs naar z’n stand-in Marleen.
Beterschap Rob!